ABOUT ME - ILSE VEENING

Ik ben Ilse Veening, 22 jaar en student Product Design aan de HKU in Utrecht. Afkomstig uit Zeeland, waar ik mijn vwo-diploma behaalde. Voorafgaand aan de kunstacademie volgde ik op het voortgezet onderwijs drie jaar intensief het vak Beeldende vorming. Op dit portfolio is al mijn werk te zien dat ik sinds die periode heb gemaakt.
Als student Product Design combineer ik graag ambachtelijke en digitale technieken, voor het maken van betekenisvolle ontwerpen. Mijn werk is een speelse reflectie op de wereld om ons heen. Het aankaarten van (zware) maatschappelijke kwesties op een luchtige manier, staat in mijn werk centraal. Gericht op verfijning en detail, probeer ik het materiaal een actief onderdeel te laten zijn van het verhaal. Het is voor mij een uitdaging om deze verhalen steeds weer op een passende en duurzame manier vorm te geven.​​​​​​​​​​​​​​
Heb je een opdracht binnen grafisch/product-ontwerp of ben je nieuwsgierig geworden? Twijfel niet om een bericht te sturen, ik kom graag met je in contact!